close video

Onze focus op restproducten en -materialen is onmisbaar om de cirkel helemaal rond te maken. Nu en in de toekomst. Dit is en blijft een voortdurende uitdaging. We werken aan nieuwe oplossingen om bestaande én nieuwe, vaak complexe reststromen op een juiste manier weer waardevol te maken. En ongeacht hoe die reststromen in de toekomst veranderen, AVR verandert mee. Dat laten we elke dag weer zien.

We zijn een pragmatisch bedrijf, zoeken oplossingen die echt werken en brengen die in de praktijk. Daarin staan we niet alleen. We werken hand in hand met alle partners, organisaties en instanties die bewustwording willen creëren en positieve verandering nastreven: de overheid, de recycling-industrie, de steden en de producenten. Kortom: bijna de hele samenleving.

We denken actief mee over de gehele keten en leveren een bijdrage om de circulaire economie praktisch mogelijk te maken. Wil je van gedachten wisselen of ook partner worden in deze gezamenlijke ambitie? Dan horen we graag van je.

We denken actief mee over de gehele keten, en leveren zo een bijdrage om de circulaire economie praktisch mogelijk te maken.