close video

Bas Klein Goldewijk,
Wachtchef


Ik ben bij AVR doorgegroeid van stagiaire naar hoofdoperator en ben nu wachtchef. Ik hou van de ruimte en mogelijkheden die ik krijg en de uitdagingen waar we dagelijks voor staan.

We zijn uitgegroeid tot een energieleverancier die echt bij de mensen thuis komt.

Frauke Wessel,
Manager Inkoop & ICT

Ik ben ervan overtuigd dat de energie- en milieu-industrie op dit moment door een revolutionaire fase gaan. AVR levert elke dag haar bijdrage aan een schonere wereld en wij innoveren hier dagelijks om nog beter en op nieuwe manieren met de afval en energie vraagstukken van Nederland om te gaan. 

Ik ben trots op het resultaat dat mijn mensen bouwen. We stippelen samen de koers uit en dan knallen we met het team en we krijgen waardering voor wat we doen.

Michiel Timmerije,
Director Energy & Residues

AVR is een open en informele organisatie die gelooft in partnership en innovatie. We zijn een bedrijf van doeners en realiseren projecten die concreet bijdragen aan de circulaire economie.

De maatschappij beseft meer en meer dat kwaliteit prevaleert boven kwantiteit. Meer waarde halen uit restafval, dat is waar wij dag en nacht aan werken.

Niek Nieswaag,
Manager Business Development


Bij AVR houden we van beweging en actie. Dat spreekt mij erg aan. Zowel de afvalmarkt als de energiemarkt zijn in transitie en met onze expertise als transformator kunnen wij een rol van betekenis spelen in beide markten.

Ik ben trots op het feit dat AVR ook daadwerkelijk dingen realiseert.

Wim Geuze,
Manager Controlling & Financial Support

Ik ben trots op AVR omdat we de weg richting de toekomst goed hebben gevonden. We hebben met strategische partners een lange termijn relatie opgebouwd. Ook werken we binnen mijn team met een professionele aanpak. We hebben de financiele discipline goed op orde.

Ik ben positief over de toekomst van AVR vanwege de lange termijn investeringen die al gedaan zijn en de projecten die nog in de pijplijn zitten voor de komende jaren

Jack Koot,
Energydesk Supervisor


Ik word elke dag opnieuw, samen met mijn team, uitgedaagd om nieuwe en slimme ideeën uit te denken om energiestromen zo efficient mogelijk in te zetten. En dat geeft mij energie.

AVR helpt en ondersteunt mensen die zich verder willen ontwikkelen. 

Jasper de Jong,
Commercieel Directeur

We werken keihard en met passie aan thema´s die steeds belangrijker worden. Een schone, fijne stad en een maatschappij die steeds minder fossiele energie gebruikt. Wat we doen staat dichtbij de mensen, ook al zetten ze het vaak op straat.. :)

Je kan mensen nog verrassen met ons verhaal. Iemand verrassen is bijna het leukste dat er is.

Rob de Fluiter Balledux,
Chief Financial Officer

AVR is een bedrijf met een hands-on mentaliteit dat een duidelijke rol vervult in de circulaire economie. Succes komt echter niet vanzelf: we werken er elke dag weer hard voor. Wij hebben goede mensen, goede producten en goede ideeën die ons met vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen laten zien.

Het continu werken aan verbeteringen dragen wij hoog in het vaandel.

Pim de Vries,
Director Waste Processing

Ik ben verantwoordelijk voor de operationele afdelingen als Director waste processing. Een fantastische klus waarbij wij elke dag, verschillende soorten restafval vervoeren en slim verbranden om er vervolgens zoveel mogelijk energie van te maken en grondstoffen uit terug te winnen. We nemen dit werk serieus en zoeken elke dag naar manieren om het proces te perfectioneren.

Het teamwerk, de gedrevenheid van de mensen om mij heen en de uiteindelijke bijdrage aan een schonere wereld voor onze kinderen maakt dat ik trots ben op ons bedrijf.

Natalie Ligthart - Braber,
Manager Human Resources 


Ik werk in een mooi bedrijf dat duurzaam bijdraagt aan onze maatschappij. Die duurzaamheid zie je terug in onze bedrijfscultuur. Respect voor elkaar en onze omgeving staan voorop. Innoveren en altijd beter worden, dat is wat ons drijft.

We zorgen voor elkaar, we zorgen voor de maatschappij en we zorgen voor het milieu, nu en in de toekomst.

Yves Luca,
Chief Executive Officer

Ik ben trots op de transitie die AVR heeft doorgemaakt van een publieke naar een private onderneming, waarbij een cultuuromslag heeft plaatsgevonden, een succesvolle bedrijfsstrategie is geïmplementeerd en de operationele en financiële performance aanzienlijk is verbeterd. Verder ben ik trots op het feit dat AVR binnen de sector vooroploopt op het gebied van innovatie.

 AVR is uitstekend gepositioneerd om de huidige uitdagingen aan te gaan op basis van haar performance, innovaties en infrastructuur. Dit gecombineerd met een team van loyale en betrokken medewerkers geeft mij volop vertrouwen voor de toekomst.

Marloes van Grondelle,
Operator

Ik vind het een uitdaging om samen met mijn collega's een proces optimaal te laten verlopen. Afwijkingen constateren en verhelpen waar mogelijk vind ik leuk om te doen en het geeft mij een voldaan gevoel aan het einde van een werkdag. Ik ben trots op mijn werk en de bijdrage die ik lever aan een vlot fabrieksproces. 

Bij AVR kan ik steeds iets nieuws leren of ontdekken.